Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CD Projekt Red ανακοίνωσε παύση πωλήσεων των παιχνιδιών της στη Ρωσία και τη Λευκορωσία

*
Η δημιουργός των Cyberpunk 2077 και The Witcher 3, CD Projekt Red, πάγωσε τις πωλήσεις όλων των τίτλων της στις αγορές της Ρωσίας και της Λευκορωσίας. Η πολωνική εταιρεία που έχει στην ιδιοκτησία της και την ψηφιακή πλατφόρμα διανομής GOG προχώρησε στην εν λόγω απόφαση ύστερα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η οποία ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου με αρωγό τη Λευκορωσία.

Η CD Projekt Red ανακοίνωσε πως πράττει τα απαραίτητα για να πάψουν οι ψηφιακές πωλήσεις των παιχνιδιών της, η περαιτέρω διανομή των φυσικών εκδοχών των τίτλων της, αλλά και όλων των παιχνιδιών που διανέμονται μέσω της πλατφόρμας GOG στις δύο αυτές χώρες. Στη συνέχεια δήλωσε τη στήριξή της στον λαό της Ουκρανίας, ενώ παραδέχτηκε πως από αυτές της τις κινήσεις θα επηρεαστούν οι παίκτες της Ρωσίας και της Λευκορωσίας που δεν φέρουν κανένα απολύτως φταίξιμο για τον πόλεμο των χωρών τους με την Ουκρανία, όμως κινήσεις σαν και αυτές θα ωθήσουν την παγκόσμια κοινότητα να μιλήσει για το τι πραγματικά συμβαίνει στην καρδιά της Ευρώπης αυτήν τη στιγμή.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*